Layer like a professional!

Layer like a professional!

Πως θα χρησιμοποιήσουμε  σωστά τα skincare προϊόντα μας ;
Ποια είναι η σωστή σειρά ; Και τι είναι το layering?
Τι θα γίνει αν τοποθετήσουμε πρώτα την ενυδατική μας και  μετά το serum μας ;

Αρχικά θα πρέπει να έχουμε επιλέξει τα σωστά για το δέρμα μας προϊόντα.
Στη συνέχεια θα πρέπει να γνωρίζουμε τη σειρά με την οποία θα τα τοποθετήσουμε ώστε να έχουμε το σωστό αποτέλεσμα .
Αν τοποθετήσουμε τα προϊόντα μας με λάθος σειρά η ο μεταξύ τους συνδυασμός είναι λάθος τότε αφενός τα προϊόντα δεν θα μπορέσουν να απορροφηθούν σωστά και αφετέρου εκτός από το ότι δεν θα έχουν σωστό αποτέλεσμα ο λάθος συνδυασμός μπορεί αν οδηγήσει σε αντίδραση της επιδερμίδας μας.

Το layering είναι η διαδικασία κατά την οποία τοποθετούμε το ένα προϊόν μετά το άλλο ξεκινώντας απο το πιο λεπτόρρευστο καταλήγοντας στο πιο παχύρευστο .
Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάμε με τα serum μας και καταλήγουμε στην ενυδατική  μας .
Αν χρησιμοποιούμε παραπάνω απο ένα serum  και πάλι θα πρέπει να προηγηθεί εκείνο με την πιο λεπτόρρευστη υφή.

Πάντα προηγείται η εφαρμογή του καθαριστικού μας πρωί και βράδυ . Όσον αφορά την πρωινή μας ρουτίνα η διαδικασία του layering ολοκληρώνεται με την εφαρμογή του αντιηλιακού μας προϊόντος . Μην ξεχνάμε ότι η προστασία απο την ηλιακή ακτινοβολία είναι απαραίτητη καθόλη τη διάρκεια του χρόνου ακόμα και τους χειμερινούς μήνες καθώς η ακτινοβολία uv μπορεί να βλάψει την επιδερμίδα μας . Όσον για την βραδινή μας ρουτίνα επαναλαμβάνουμε την εφαρμογή των serum μας και ολοκληρώνουμε με την βραδινή μας κρέμα που έχουμε επιλέξει με την βοήθεια του skin expert μας . Δεν ξεχνάμε ποτέ την περιοχή των ματιών , του λαιμού και του ντεκολτέ καθώς είναι λιγότερες οι στιβάδες τις επιδερμίδας μας και χρειάζονται ακόμα περισσότερη φροντίδα .

 Για λαμπερό ενυδατωμένο δέρμα δεν ξεχνάμε να απολεπίζουμε την επιδερμίδα μας  2 φορές την εβδομάδα με το κατάλληλο απολεπιστικό προϊόν . Επιπλέον η εφαρμογή μάσκας leave on η sheet mask μια φορά την εβδομάδα θα απογειώσει το αποτέλεσμα της homeskincare  ρουτίνας μας .