Τρόποι πληρωμής

 • Πληρωμή με  κάρτα (πιστωτική / χρεωστική/ prepaid)

  Μέσω της τράπεζας Alpha Bank. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Στην περίπτωση που επιθυμείτε η πληρωμή να γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να συμπληρώσετε στο πεδίο “Στοιχεία Πληρωμής” τα πλήρη στοιχεία του κατόχου της κάρτας. Στην περίπτωση που δεν αναφέρονται τα στοιχεία του κατόχου κάρτα, η συναλλαγή θα ακυρώνεται. Η διεύθυνση αποστολής μπορεί να παραμείνει ίδια ή να εισάγετε διαφορετική.

  Διαδικασία

  1. Ολοκληρώνετε την παραγγελία σας
  2. Ξεκινώντας τη διαδικασία πληρωμής, μεταβαίνετε αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών του Alpha e-Commerce. Εκεί ενημερώνεστε για τo ποσό της οφειλής και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας
  3. Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από το Alpha e-Commerce και ενημερώνεστε αυτόματα για την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.


 • Τραπεζική Κατάθεση

  Αρ. λογαριασμού: 775002002017904 // IBAN: GR8201407750775002002017904

  Τράπεζα: Alpha Bank // BIC/SWIFT : CRBAGRAA

  Δικαιούχος: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ

  Κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, παρακαλούμε να ενημερώνετε το κατάστημα είτε τηλεφωνικώς στο τηλέφωνο ή στο e-mail επικοινωνίας info@skinspa.gr.